Mercedes wrappen

Wilt u uw Mercedes laten wrappen? Een wrappen is een manier waarop u de auto uniek kunt maken. Het laten wrappen van een auto is vandaag de dag niet voor niets zeer hot. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. De auto wordt er niet alleen een stuk mooier en unieker van, maar wordt ook beschermd van invloeden van buitenaf zoals onder andere steenslag, krassen en andere invloeden van buitenaf. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Tesla-1

Mercedes wrappen bij Presto Dimensions

Het laten wrappen van uw Mercedes werkt heel eenvoudig. We brengen wrapfolie aan op het voertuig, om zo de gewenste uitstraling van uw Mercedes te realiseren. Omdat er eindeloos veel mogelijkheden zijn, kiest men vandaag de dag steeds vaker voor een carwrap.

 

“Jouw auto is bij ons in goede handen en krijgt precies die upgrade waar jij om gevraagd hebt”

 

Maak kennis met Presto Dimensions

 

 

Eindeloze mogelijkheden

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de auto volledig te laten wrappen, dit wordt ook wel een full wrap buitenzijde genoemd. Of heeft een chrome delete wrap uw voorkeur? Hierbij wrappen we alleen de chrome lijsten van de auto, maar het is ook mogelijk om losse delen zoals motorkappen en daken te laten wrappen. Bovendien heeft u de keuze uit oneindig veel kleuren en finishes, waardoor de kans groot is dat de auto er precies uit komt te zien zoals u voor ogen heeft.

Meer dan carwrapping

Naast voor het wrappen een Tesla of een Mercedes, kunt u bij ons ook terecht voor een verscheidenheid aan andere diensten. Wilt u bijvoorbeeld uw auto laten bestickeren met gebruik van auto belettering, of wilt u PPF lakbescherming laten aanbrengen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden gerust contact op.

Vraag gelijk een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van car wrapping? Neem gerust contact op voor meer informatie door te bellen naar +31 (0) 6 26 22 22 78 of een e-mail te sturen naar info@prestodimensions.nl. Het is ook mogelijk om uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.

Offerte aanvragen Contact opnemen