Diensten

Boat Wraps

Custom design, egale kleuren en bescherming voor uw boot of schip. Alles is mogelijk met de laatste ontwikkelingen van hoogwaardig vinyl, welke geschikt is voor op zoet en zout water. Ook voor antifouling bent u hier aan het juiste adres.

Voertuigbelettering

Voertuigreclame is de meest doeltreffende vorm van reclame. Het is altijd zichtbaar en geeft een professionele uitstraling aan uw bedrijf. Bekijk de mogelijkheden voor subtiele belettering of een overweldigende full-color wrap en ontvang advies op maat.

Gevelreclame

Geen enkel bedrijf is hetzelfde, dus leveren wij voor elke situatie een oplossing op maat. Plaatbelettering, freesletters, lichtbakken en spandoeken behoren tot de mogelijkheden. Klik verder voor het volledige aanbod.

Wrapping

Kwaliteit is de sleutel naar een succesvolle wrap. Wanneer de ondergrond glad is kunnen wij het wrappen. Voertuigen, interieur delen, kasten, keukens, kozijnen en meer. Bekijk nu waarom een Presto Wrap wel aan de verwachtingen voldoet.

Safety

Veiligheid is een belangrijke behoefte. Er zijn talloze manieren om uw bezittingen en uw zelf te beveiligen. Ook wij kunnen u diverse producten aanbieden als het aankomt op veiligheid.

Grootschalige projecten

Bij een groot project komt veel meer kijken dan slechts een vermenigvuldiging van de hoeveelheid werk. Planning, coƶrdinatie en het waarborgen van constante kwaliteit zijn de sleutelwoorden voor een succesvol project.

Interior changing

Met de technieken die wij gebruiken zijn de mogelijkheden eindeloos om ruimtes aan te kleden. Laat een verouderde ruimte herleven of geef uw interieur de uitstraling die u wilt bereiken.

Groot formaat printen

Steeds vaker bepalen full color prints het straatbeeld rondom bedrijven. Formaat is bij ons geen beperking. We hebben beschikking over grootformaat printers van de laatste generatie.

Ontwerp en drukwerk

Een goed logo wordt vaak onderschat. Ook de eerste indruk die potentiƫle klanten hebben op uw drukwerk is van groot belang om de aandacht op uw bedrijf te behouden.