Lakbescherming PPF folie

Vrijblijvende offerte Bezoek onze showroom!

PAINT PROTECTION FILM (PPF)

PPF staat voor paint protection film. De best mogelijke bescherming voor elk lak oppervlak. Deze glasheldere autolak beschermfolie voor auto’s is 100% transparant en heeft zelfhelende eigenschappen. Hierdoor blijft de lak jarenlang als nieuw.

Deze film is speciaal ontwikkeld om het lakoppervlak met steenslagfolie te beschermen tegen steenslag, krassen, swirls, lichte schades, vogelpoep, insecten, zouten, chemische verontreiniging en andere invloeden van buitenaf.

De volledig zelfklevende transparante polyurethaan film verwerken wij voornamelijk in glans, maar is ook verkrijgbaar in mat (stealth ppf). Deze transparante beschermfolie geeft uw voertuig een volledig andere uitstraling, met dezelfde beschermende eigenschappen als de glans versie.

Passende oplossing

Voor elk budget is er een passende oplossing. Een strip op de achterbumper om krassen te vermijden met in en uitladen? Geen probleem! Absolute bescherming en de auto volledig in de PPF? Geen probleem voor de ervaren vakmannen uit ons team. Bekijk de mogelijkheden en de prijzen hier onder, of neem contact op om de mogelijkheden van Paint Protection folie te bespreken.

Welke PPF behandeling past het beste bij mijn voertuig?

Wij adviseren u graag over de mogelijke behandelingen. We kunnen voor elk budget een passende bescherming bieden. Dit kan variëren van enkel bescherming op de instaplijsten tot volledige custom installaties waar niets aan het toeval wordt overgelaten.

 

Impressie van ons werk

Wat kost het aanbrengen van PPF?

Als het gaat om PPF zijn er veel factoren die een rol spelen in de uiteindelijke prijs van de behandeling. Full front, volledige installatie of alleen bescherming op de achterbumper? Model, complexiteit en formaat van de auto hebben allemaal invloed op de prijs.

In de meeste gevallen mag je verwachten dat een full front van een auto tussen de* € 1.850,- en € 2.400,- ligt. Een volledige installatie loopt flink uiteen en start vanaf zo`n *€ 4.900,-

* Wij maken altijd een offerte op maat en vragen de klant langs te komen voor een vrijblijvend advies. Prijzen ex 21% BTW

Welke PPF behandeling wordt het meeste uitgevoerd?

 

In bijna alle gevallen combineren wij paint protection film met een coating. De auto wordt namelijk, voordat een coating kan worden aangebracht, volledig gecorrigeerd.

Swirls, hologrammen, lichte krassen, teer, hars en andere contaminatie worden verwijderd en de glans geoptimaliseerd. Dit zorgt dus ook voor een goede basis voor het aanbrengen van de PPF. Ook bij nieuwe auto`s behalen wij met het detailen van de lak zeer mooie resultaten m.b.t. glans en swirl verwijdering.

De coating is optioneel, maar wel aanbevolen vanwege de bovenstaande voordelen.

De keuze in PPF valt voornamelijk op full front + opties.

Een full front bestaat uit:

 • Voorbumper
 • Motorkap
 • Spiegels
 • Zijschermen
 • Verlichting

De meest gekozen opties zijn;

 • Zijskirts
 • piano zwarte B – C stijlen
 • Luggage
 • Zijkanten achterbumper

Elk model heeft zo zijn eigen impact gevoelige delen. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken.

Indien er gekozen wordt voor de optionele coating, wordt na het aanbrengen van de zelfhelende steenslagfolie de lak en de folie voorzien van Modesta Glasscoating. Dit is incl. velgen, remklauwen, instappen, binnenzijde deuren en kunststoffen.

De coating zorgt voor afstoting van vuil, water en geeft extra glans. Hierdoor is onderhoud zeer eenvoudig en blijft de auto langer schoon.

Ook geeft een coating een extra bescherming aan het steenslagfolie. Zo gaat deze dan ook langer mee.

Paint protection film laten aanbrengen bij Presto Dimensions

PPF is een sterk groeiende markt. Helaas trekt dit ook een hoop nieuwe bedrijven aan welke de werkzaamheden niet goed beheersen. Presto Dimensions verwerkt sinds 2010 ppf op hoog niveau. Hierdoor verwelkomen wij auto`s uit heel Europa die speciaal voor onze werkwijze op gesloten transport bij ons in de werkplaats arriveren. Wij hebben ervaring met alle mogelijke merken, van midden tot hoog segment.

Veel bedrijven zeggen dat ze de beste zijn en hebben een geweldig voorkomen op de sociale platformen.
“Wij nodigen u graag uit bij ons in de werkplaats om ons werk in het echt te bekijken, zonder filters en zonder photoshop.

De Voordelen van paint protection film (PPF)

 • Eenvoudig te reinigen
 • Nagenoeg onzichtbaar
 • 10 jaar garantie
 • Zelfhelend
 • Beste bescherming mogelijk voor uw voertuig
 • Beschermd tegen invloeden van buitenaf
 • Combinatie met detailing en glasscoating

NEVER SHOWN BEFORE: 5 hours uncut video on Bugatti Veyron Detailing