Lakbescherming folie PPF

Vrijblijvende offerte Wie zijn wij?

Lakbescherming folie PPF

Presto Dimensions is samen met Ride and Shine Detailing een van de toonaangevende bedrijven in Europa op gebied van paint protection film. Met deze transparante zelfhelende folie kunnen wij diverse behandelingen voor u verzorgen. Op deze manier halen wij het maximale uit elk budget.

Wat is PPF?

 

PPF staat voor Paint protection film. Dit product kent meerdere benamingen. Anti-steenslag folie, clear bra, lakbescherming folie, lakprotectie film. Ze zijn allemaal juist. Het is een glasheldere polyurethaan film welke aangebracht wordt over gelakte delen om deze te beschermen tegen krassen, swirls, steenslag, kleine beschadigingen en andere invloeden van buitenaf.

De folie heeft een zelfhelende toplaag welke er voor zorgt dat kleine krasjes en swirls verdwijnen wanneer deze in aanraking komen met warmte. Dit kan zijn door de zon, heet water of een föhn.

Impressie van ons werk

Wat zijn de voordelen van paint protection film?

 

Er bestaat geen ander product welke de lak zo goed beschermt als paint protection film. De kans op steenslag in de lak wordt met 99% verminderd. Rondrijden met de lelijke steenslag plekjes is verleden tijd met dit product. Ook kleine krasjes, swirls en hologrammen in de lak komen niet meer voor.

Buiten dat het voertuig er altijd netjes uit ziet kan de folie ten alle tijden verwijderd worden. Wanneer de folie verwijderd is komt hier weer de onbeschadigde lak onder vandaan. Dit komt natuurlijk altijd ten goede van de restwaarde!

Ongelukjes zitten in een klein hoekje. Paaltje geschaafd of een buurman die net jouw voertuig aantikt. In de praktijk zien we dit helaas nog veel gebeuren. Dit soort kleine schades worden in bijna alle gevallen opgevangen door de folie.

De auto hoeft dan niet naar de spuiter en behoud zijn originele lak. Wij vervangen de beschadigde folie voor nieuwe PPF en zo ben je snel weer op weg.

Wat kost lakbescherming folie?

 

De kosten lopen sterk uiteen. Dit is namelijk afhankelijk van het model, type en gewenste bescherming. Een bescherming van enkel de voorbumper is natuurlijk vele malen goedkoper dan een volledige custom installatie.

Wij maken voor elke aanvraag een prijs op maat. Neem dus gerust contact met ons op!

Kunnen jullie mijn voertuig ook voorzien van glascoating?

 

Jazeker! PPF wordt in bijna alle gevallen gecombineerd met een glascoating voor een optimale bescherming.

Door onze samenwerking met Ride and Shine Detailing kunnen we alles onder een dak aanbieden. Meer informatie over coating is hier te vinden.

Wat zijn de mogelijkheden?

Voor elk budget is er een passende oplossing. Een strip op de achterbumper om krassen te vermijden met in en uitladen? Meer dan welkom.. Absolute bescherming en de auto volledig in de PPF? Geen enkel probleem!

NEVER SHOWN BEFORE: 5 hours uncut video on Bugatti Veyron Detailing