Lakbescherming PPF folie

Vrijblijvende offerte Wie zijn wij?

PPF folie laten aanbrengen

PPF folie laten aanbrengen, zodat het lakoppervlak beschermd is tegen beschadigingen van buitenaf? Met deze transparante zelfhelende labeschermingsfolie kunnen wij diverse beschadigingen voor je voorkomen, of zelfs laten verdwijnen. Ook wanneer jij je auto iedere dag intensief gebruikt, is deze beschermd tegen steenslag en krassen. Kom meer te weten over de mogelijkheden van het laten aanbrengen van paint protection film of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan.

Het aanbrengen van PPF folie is een relatief eenvoudige taak, maar er zijn wel enkele dingen waarmee rekening moet worden gehouden. Zo moet de folie in één stuk worden aangebracht, zonder bubbels of oneffenheden, om het optimale resultaat te bereiken. Bovendien moet de paint protection folie op een schone en droge ondergrond aangebracht worden om ervoor te zorgen dat er geen vuil of stof onder de folie komt. Als alles goed gedaan wordt, kan PPF folie ervoor zorgen dat een auto er als nieuw uitziet voor vele jaren. Daarom is het verstandig om het te laten aanbrengen door een professional zoals Presto Dimensions.

Lakbescherming PPF folie

 

PPF folie voor je auto is een doorzichtige folie naast doorschijnend, ook nog eens 100% zelfherstellend is. De folie heeft een zelfhelende toplaag welke er voor zorgt dat kleine krasjes en swirls verdwijnen wanneer deze in aanraking komen met warmte. Dit kan zijn door de zon, heet water of een föhn. Je kunt het zien als een laagje dat aangebracht wordt over de laklaag heen.

Deze beschermlaag beschermt de laklaag tegen onder andere krasjes, swirls, het inbranden van vogelpoep, zuren, zouten, oliën en allerlei soorten industriële uitstoot. Doordat de lak dankzij deze film mooier blijft, kun je langer genieten van je auto. Bovendien is hij op deze manier ook meer waard wanneer je hem na er een aantal jaren van genoten te hebben, toch besluit te verkopen. De laklaag van de auto ziet er immers nog als nieuw uit!

Impressie van ons werk

Voordelen van steenslagfolie

 

Er bestaat geen ander product dat de lak zo goed beschermt als paint protection film. De kans op steenslag in de lak wordt na aanbrengen van de paint protection film 99% verminderd. Rondrijden met de lelijke plekjes is verleden tijd met dit product. Ook kleine krasjes, swirls en hologrammen in de lak komen dankzij door de mate waarin de lakbeschermingsfolie beschermt, niet meer voor. Wel zo prettig!

Buiten het feit dat het voertuig er altijd netjes uitziet, kan de kan de paint protection film te allen tijde verwijderd worden. Wanneer de folie verwijderd is komt hier weer de onbeschadigde lak onder vandaan. Dit komt natuurlijk altijd ten goede van de restwaarde! Bovendien hoeft de auto niet naar de garage wanneer je een paaltje geraakt hebt tijdens het parkeren, of wanneer de buurman bij het verlaten van de carport tegen jouw auto aan tikt. Wanneer dat zo is, vervangen wij de beschadigde folie. Meer is niet nodig!

Kosten van PPF folie

 

De kosten van het laten aanbrengen van PPF folie voor de auto lopen sterk uiteen. De kosten van steenslagfolie zijn namelijk afhankelijk van het model auto, type en gewenste bescherming. De bewerkelijkheid van jouw auto heeft namelijk invloed op de applicatietijd van de paint protection film. Een bescherming van enkel de voorbumper is natuurlijk vele malen goedkoper dan een volledige custom installatie. Wij maken voor elke aanvraag een prijs op maat, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Vraag een offerte aan of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over de kosten.

Gecombineerd met glascoatingoating?

 

Je vraagt je misschien af of steenslagfolie ook gecombineerd kan worden met glascoating. Het antwoord op deze vraag is ja. Deze combinatie is vandaag de dag heel erg populair, omdat de combinatie optimale bescherming biedt. Wanneer je voor deze combinatie kiest, brengen we eerst een glascoating aan, gevolgd door de Paint Protection folie. Doordat we samenwerken met car detailing bedrijf Ride and Shine Car Detailing, zijn we in staat om deze diensten onder een dak aan te bieden. Lees gerust meer informatie over het laten aanbrengen van een glascoating.

Hoelang blijft Paint Protection folie zitten?

PPF folie blijft ongeveer 5 jaar zitten. Het is een dunne, duurzame vinylplaat die op de lak van je auto wordt aangebracht en beschermt tegen krassen, UV-straling en vlekken. PPF folie is ook gemakkelijk te onderhouden en veel mensen vinden dat het de algehele uitstraling van hun auto verbetert. Als je paint protection film goed onderhoudt, kan het zelfs nog langer meegaan. Dus als je PPF folie auto voor je auto overweegt, weet je dat je er een aantal jaren mee vooruit kan.

Passende oplossing

Voor elk budget is er een passende oplossing. Een strip op de achterbumper om krassen te vermijden met in en uitladen? Geen probleem! Absolute bescherming en de auto volledig in de PPF? Geen probleem voor de ervaren vakmannen uit ons team. Bekijk de mogelijkheden en de prijzen hier onder, of neem contact op om de mogelijkheden van Paint Protection folie te bespreken.

Vraag een offerte voor PPF folie

Wil je ervoor zorgen dat de lak van je kostbare auto bestand is tegen allerlei invloeden, waaronder tegen onder andere krassen, steenslag en swirls? In dat geval kan je overwegen om een PPF folie, ook wel steenslagfolie genoemd, te laten aanbrengen. Neem gerust contact op voor het meer informatie over het laten aanbrengen van deze protection film, of vraag een offerte aan met gebruik van het contactformulier. We proberen zo snel mogelijk op je verzoek te reageren.

Ook wanneer je een andere vraag hebt kun je contact opnemen met gebruik van het contactformulier, of door te bellen naar +31 (0) 6 26 22 22 78 of te mailen naar info@prestodimensions.nl. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wat zijn de kosten van PPF folie?

De kosten van PPF folie hebben te maken met verschillende factoren zoals het model auto, type en gewenste bescherming. Daarom maken we altijd een offerte op maat.

Waar biedt PPF folie bescherming tegen?

PPF folie beschermt je auto onder andere tegen krasjes, swirls, het inbranden van vogelpoep, zuren, zouten, oliën en allerlei soorten industriële uitstoot.

Is de PPF folie zichtbaar op mijn auto?

De PPF folie is eenmaal aangebracht niet te zien op je auto. De folie is namelijk doorschijnend en wordt netjes aangebracht, zodat er niks van te zien is.

Hoelang blijft PPF folie zitten op mijn auto?

De juiste PPF folie, aangebracht door een professional, blijft meestal rond de 5 jaar zitten. Dit kan ook vele malen langer zijn.

NEVER SHOWN BEFORE: 5 hours uncut video on Bugatti Veyron Detailing