Wat is car wrappen nou precies?

Het wrappen van je auto, ook wel carwrapping of colorchange genoemd is hot! De mogelijkheden zijn eindeloos en de ondergrond wordt ook nog eens beschermd. Presto Dimensions is al sinds 2006 specialist in het wrappen van voertuigen en objecten. We zijn zelfs in 2018 op dit gebied onderscheiden met een Sign Award! Jouw auto is hier dus in goede handen.

Tesla full wrap

Vanaf € 2100

Aanvragen

Sporte coupe full wrap

Vanaf € 2400

Aanvragen

SUV full wrap

Vanaf € 2700

Aanvragen

Supercar full wrap

Vanaf € 2900

Aanvragen

Voor exacte prijzen neem contact met ons op:

Prijs opvragen

Impressie van ons werk

 

Hoe gaat het in zijn werking?

 

Het idee is vrij eenvoudig. Je brengt wrapfolie aan op het voertuig om een gewenste uitstraling te creëren. Het proces is echter veel ingewikkelder.

Voor een goede carwrap zijn een aantal factoren noodzakelijk. We beoordelen eerst de staat van de ondergrond zodat we een goede hechting kunnen garanderen. We kijken naar de kleur van de auto en de gewenste kleur voor de wrap. Hier zullen we adviseren in kleur en verwerking.

De carwrap montage wordt uitgevoerd door de beste wrappers met jaren ervaring. Ons team met specialisten reinigen de auto grondig en verwijderen op een veilige manier hardware van uw auto om naden zoveel mogelijk te voorkomen en de levensduur te waarborgen.

Ontvetten is een van de belangrijkste stappen in het proces en wordt met zorg uitgevoerd. Vervolgens gaan we over tot het wrappen van de auto en vind er altijd een grondige nacontrole plaats. Als alles aan onze standaard voldoet monteren we alles netjes terug.

Bij ons bent u verzekerd van een goede wrap. We hebben de juiste materialen, goede verwerkers en de kennis die nodig is voor een succesvol resultaat. Uw auto wordt doorgaans in 3 werkdagen gewrapt.

Dag 1: demontage klinken, emblemen, verlichting, antenne, etc. geheel ontvetten
Dag 2: geheel wrappen
Dag 3: nalopen, waar nodig aanpassingen aan het wrapwerk, montage losse delen en aflevering

Waarom zou je jouw auto bij Presto Dimensions laten wrappen?

 

 • Personaliseer je auto geheel naar eigen wensen.
 • Meer kleuren keuze als spuiten.
 • Sneller en goedkoper als spuiten.
 • Bescherm de ondergrond.
 • Verberg kleine imperfecties.
 • Minder krasgevoelig als lak.
 • Mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Full color print productie in eigen huis.
 • Gebruik van hoogste kwaliteit materialen op de markt.
 • Goed te verwijderen.
 • One stop shop voor al uw aanpassingen (coaten, velgen, tuning, tinten, detailing, etc.).
 • De auto staat bij ons binnen in een sterk beveiligde omgeving op een afgesloten terrein.

Wat zijn de mogelijkheden?

 

 • Full wrap buitenzijde.
 • Full wrap buitenzijde incl. instappen en sponningen.
 • Chrome delete / black out (wrappen van chrome lijsten).
 • Wrappen van losse delen zoals daken, motorkappen, etc.
 • Interieur delen.
 • Enkele kleur tot full color designs.
 • Decals en striping

Welke wrapkleuren kun je kiezen?

 

We hebben van de beste merken een zeer breed assortiment kleuren waar je uit kunt kiezen.
We nodigen je graag uit om onze stalen te komen bekijken bij ons in de showroom.

Matte wrap, satin wrap, chrome wrap, metallic wrap, pearl wrap, carbon wrap, hoogglans wrap, effen kleuren, patronen, geborsteld alu wrap, etc.

Mocht dit niet genoeg zijn kunnen we alle materialen combineren in een ontwerp op maat. Hier kunnen we alle kleuren, mat en glans combineren tot een gaaf geheel.

Maar dan zijn we er nog niet. We hebben bij Presto Dimensions een custom design team welke gespecialiseerd zijn in het maken en ontwerpen van full color print wraps. Je krijgt dan een voorbeeld render om te zien hoe jouw voertuig er uit komt te zien, zo weet je zeker dat je krijgt wat je voor ogen hebt.

Maak kennis met Presto Dimensions

 

 

Hoe lang gaat een carwrap mee?

 

Het lijkt logisch maar het verwerken van de beste wrapfolie is cruciaal voor de levensduur van het product. Echter als we de huidige markt bekijken kun je hier niet blind op vertrouwen. Wij gebruiken alleen de beste wrap producten op de markt. Wij werken voornamelijk met Avery Dennison, 3Men Hexis.

De levensduur is afhankelijk van kleurkeuze en onderhoud aan de wrap. Chrome wraps en wrapfolie met veel metallic hebben een kortere levensduur dan bijvoorbeeld mat grijs carwrap. Dit varieert van een kleurechtheid van 2 tot 10 jaar.

Levensverwachting bij goed onderhoud is 4 tot 12 jaar.

Ons advies om zo lang mogelijk te genieten van de autowrap, is het aanbrengen van een glascoating op de folie. Deze dringt in de poriën van het materiaal welke zorgt voor geweldige vuil en water afstoting. Dit resulteert in makkelijker onderhoud en de auto wordt minder snel vuil. Dit verlengd de intense kleur en levensduur van de folie.

Wij geven altijd het beste advies voor onderhoud en kunnen tevens ook de onderhoudsproducten leveren. Zo hoef je niet onnodig geld te besteden aan verkeerde producten en weet je zeker dat het veilig is voor jouw wagen.

Prijzen carwrappen

Zoals je hebt kunnen lezen zijn de mogelijkheden voor het wrappen erg divers. Vaste prijzen bestaan dan ook niet. Alles is op maat en aangepast op de wensen van de klant. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan prijs. Hierdoor zijn wij niet de duurste maar ook niet de goedkoopste op de markt. We zijn eerlijk en transparant en hebben nooit extra kosten achteraf. Om toch een idee te geven hebben we een klein overzicht met vanaf prijzen.

prijzen car wrapping presto dimensions

Car wrapping aanvragen

Wil je zelf jouw auto laten wrappen door Presto Dimensions? Neem dan direct contact op met ons!
Zoals eerder benoemd wordt een auto doorgaans in 3 werkdagen gewrapt. Voor verdere vragen kan je het beste ons een mail sturen naar info@prestodimensions.nl of bellen op +31 (0) 6 26 22 22 78

Offerte aanvragen Contact opnemen