Auto wrappen

Auto laten wrappen? Dit wordt ook wel car wrapping of colorchange genoemd en is vandaag de dag zeer hot! Het laten wrappen van je auto is heel erg populair omdat de mogelijkheden eindeloos zijn. De ondergrond wordt beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals krassen, steenslag en meer. Wij zijn al al sinds 2006 specialist in het wrappen van voertuigen en objecten. We zijn benieuwd naar wat we voor jou kunnen betekenen. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie over de mogelijkheden van auto wrappen.

Tesla full wrap

Vanaf € 2100

Aanvragen

auto wrappen-1

Sporte coupe full wrap

Vanaf € 2400

Aanvragen

car wrap

SUV full wrap

Vanaf € 2700

Aanvragen

Supercar full wrap

Vanaf € 2900

Aanvragen

Voor exacte prijzen neem contact met ons op:
Prijs opvragen

Impressie van ons werk

 

Car wrapping

 

Het idee van car wrapping klinkt heel eenvoudig. Je brengt wrapfolie aan op het voertuig om een gewenste uitstraling te creëren. Het proces van auto wrappen is echter veel ingewikkelder. Voor een goede carwrap zijn een aantal factoren noodzakelijk. Eerst beoordelen we de staat van de ondergrond, zodat we een goede hechting kunnen garanderen. Daarna kijken we naar de kleur van de auto en de gewenste kleur voor de wrap. Uiteraard adviseren we in kleur en verwerking.

Ontvetten is een van de belangrijkste stappen in het proces en wordt met zorg uitgevoerd. Vervolgens gaan we over tot het wrappen van de auto en vind er altijd een grondige nacontrole plaats. Als alles aan onze standaard voldoet, monteren we alles netjes terug. Het resultaat? Een auto die compleet naar jouw wensen gewrapt is.

Auto laten wrappen door Presto Dimensions

 

 • Personaliseer je auto geheel naar eigen wensen.
 • Meer kleuren keuze als spuiten.
 • Sneller en goedkoper als spuiten.
 • Bescherm de ondergrond.
 • Verberg kleine imperfecties.
 • Minder krasgevoelig als lak.
 • Mogelijkheden zijn eindeloos.
 • Full color print productie in eigen huis.
 • Gebruik van hoogste kwaliteit materialen op de markt.
 • Goed te verwijderen.
 • One stop shop voor al uw aanpassingen (coaten, velgen, tuning, tinten, detailing, etc.).
 • De auto staat bij ons binnen in een sterk beveiligde omgeving op een afgesloten terrein.

Wat zijn de mogelijkheden?

 

 • Full wrap buitenzijde.
 • Full wrap buitenzijde incl. instappen en sponningen.
 • Chrome delete / black out (wrappen van chrome lijsten).
 • Wrappen van losse delen zoals daken, motorkappen, etc.
 • Interieur delen.
 • Enkele kleur tot full color designs.
 • Decals en striping

Verschillende kleuren en finishes

 

We beschikken over een zeer breed assortiment kleuren waar je uit kunt kiezen voor het laten wrappen van jouw auto, van de beste merken. We nodigen je dan ook graag uit om onze stalen te komen bekijken bij ons in de showroom. Zo kun je kiezen voor matte wrap, satin wrap, chrome wrap, metallic wrap, pearl wrap, carbon wrap, hoogglans wrap, effen kleuren, patronen, geborsteld alu wrap, etc. Indien gewenst kunnen we alle materialen combineren in een ontwerp op maat.

Hier kunnen we alle kleuren, mat en glans combineren tot een gaaf geheel. Het is maar net wat je wenst! Maar dan zijn we er nog niet. We hebben bij Presto Dimensions een custom design team welke gespecialiseerd zijn in het maken en ontwerpen van full color print wraps. Je krijgt dan een voorbeeld render om te zien hoe jouw voertuig er uit komt te zien, zo weet je zeker dat je krijgt wat je voor ogen hebt.

Maak kennis met Presto Dimensions

 

 

Hoe lang gaat een carwrap mee?

 

We kunnen ons voorstellen dat jij je afvraagt hoe lang een auto wrap mee gaat. De levensduur is afhankelijk van kleurkeuze en onderhoud aan de wrap. Chrome wraps en wrapfolie met veel metallic hebben een kortere levensduur dan bijvoorbeeld een mat grijze carwrap. Dit varieert van een kleurechtheid van 2 tot 10 jaar. Bij goed onderhoud heeft een auto wrap een levensduur van 4 tot 12 jaar.

Het lijkt logisch, maar het verwerken van de beste wrapfolie is cruciaal voor de levensduur van het product. Wanneer we de huidige markt bekijken, kunnen we hier niet blind op vertrouwen. Om een zo lang mogelijke levensduur te realiseren, gebruiken we alleen de beste wrap producten op de markt. Om die reden werken we voornamelijk met Avery Dennison, 3Men Hexis.

Goed onderhoud is van groot belang van de levensduur van de auto wrap. Wanneer je zo lang mogelijk van jouw autowrap wilt genieten, raden we aan om een glascoating op de folie te laten aanbrengen. Deze dringt in de poriën van het materiaal en stoot water en vervuiling af. Dit resulteert in makkelijker onderhoud, bovendien wordt de auto minder snel vuil. De glascoating verlengt de intense kleur en levensduur van de folie.

Wij geven altijd het beste advies voor onderhoud en kunnen ook de onderhoudsproducten leveren. Zo hoef je niet onnodig geld te besteden aan verkeerde producten en weet je zeker dat het veilig is voor jouw wagen. Wel zo prettig!

Bezoek onze showroom

Prijzen carwrappen

Zoals je las, zijn de mogelijkheden van het laten wrappen van een auto zoals een Tesla zeer uitgebreid. De kosten van auto wrappen zijn dan ook niet vast. Alles is op maat en aangepast op de wensen van de klant. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan kosten van auto wrappen. Zodoende zijn wij niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste op de markt. We zijn eerlijk en transparant en rekenen nooit extra kosten achteraf. Op deze manier weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor vervelende verrassingen te staan. Om toch een idee te geven van de kosten, hebben we de vanaf prijzen voor je in een overzicht gezet.

prijzen car wrapping presto dimensions

Car wrapping aanvragen

Wil je zelf jouw auto laten wrappen door Presto Dimensions? Neem dan direct contact op met ons! Zoals eerder benoemd wordt een auto doorgaans in 3 werkdagen gewrapt. Voor verdere vragen over auto wrappen kan je ons het best een e-mail sturen naar info@prestodimensions.nl of bellen op naar +31 (0) 6 26 22 22 78

We zijn gevestigd in Moordrecht, dicht bij Rotterdam en Den Haag

Bezoek onze showroom Contact opnemen