Tesla wrappen

Wilt u uw Tesla wrappen? Bij Presto Dimensions is alles mogelijk, ook als het gaat om het wrappen van een Tesla. Wij vinden perfectie in elke stap zeer belangrijk. Het proces is bij ons net zo belangrijk als het resultaat. Onze ontwerpen zijn apart en uniek, zodat u met uw Tesla goed opvalt op de weg. De mogelijkheden voor het wrappen van een Tesla zijn eindeloos en de ondergrond van uw auto wordt extra beschermd. Wij zijn al sinds 2006 gespecialiseerd in het wrappen van auto’s en hebben sinds 2018 een Sign Award. Uw auto is bij ons dus in goede handen.

 

Hoe werkt het wrappen van een Tesla

 

Als u er voor kiest om uw Tesla te laten wrappen, wordt er wrapfolie op de auto aangebracht. Hiermee wordt het gewenste uiterlijk van de Tesla gemaakt. Het klinkt als een zeer gemakkelijk proces, maar in werkelijkheid is het lastiger. Het wrappen van de auto duurt drie dagen. Op de eerste dag worden alle klinken, emblemen, verlichting etc verwijderd en wordt de auto geheel ontvet. Op de tweede dag vindt het wrappen plaats, zodat op de derde dag alles nagelopen kan worden en de losse onderdelen weer gemonteerd kunnen worden.

Uw auto komt bij ons enkel in de handen van de beste wrappers. Iedereen heeft jaren ervaring en is gespecialiseerd in het wrappen van auto’s. De auto wordt zeer grondig gereinigd en alles wordt op een veilige manier verwijderd. Naden worden op deze manier zo veel mogelijk voorkomen, wat ten goede komt aan de levensduur van de wrap.

Tesla laten wrappen bij Presto Dimensions

Bij Presto Demensions streven we altijd naar perfectie. Wij werken op auto’s, veelal dure auto’s, en daar mag gewoon niks bij misgaan. Daarom hebben we onszelf expert gemaakt in het wrappen van tesla’s en kunnen onze klanten vertrouwen op de hoogste kwaliteit.

 

  • De beste kwaliteit;
  • One stop shop voor al uw aanpassingen: coaten, tuning, velgen, tinten, detailing en meer.
  • Enkel gebruik van de hoogste kwaliteit materialen op de markt.
  • De auto staat binnen bij ons op een beveiligd terrein.
  • 100% maatwerk;
  • Constante kwaliteitsgarantie bij elk voertuig.

Tesla-1

Mogelijkheden voor Tesla wrappen

Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden bij het wrappen van uw auto. U kunt kiezen voor een volledige wrap aan de buitenzijde, delen van het interieur, wrappen van enkel losse onderdelen zoals daken, motorkappen en andere delen. Wilt u een enkele kleur of een full color design? Dat kan allemaal. Ons assortiment aan kleuren is zeer breed. U kunt in onze showroom diverse stalen bekijken. Qua finish zijn er zeer veel mogelijkheden, zoals mat, satin, chrome, metallic, pearl, etc.

 

“Jouw auto is bij ons in goede handen en krijgt precies die upgrade waar jij om gevraagd hebt”

 

Maak kennis met Presto Dimensions

 

 

Tesla wrappen kosten

 

Uiteraard bent u ook benieuwd naar de kosten van het wrappen van uw tesla. De mogelijkheden voor het wrappen van een auto zijn zeer divers, daarom hanteren wij geen vaste prijzen. U krijgt bij ons altijd maatwerk, waarvoor wij een persoonlijke offerte opstellen. U zult bij ons nooit voor onverwachte kosten achteraf komen te staan, aangezien wij altijd eerlijk en transparant zijn over de werkzaamheden en de kosten. Wij kunnen wel van te voren een ‘vanaf’ prijs geven. Voor de Tesla is dat €2.100,-.

Vraag gelijk een offerte aan

Wilt u uw Tesla laten wrappen door ons? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij gaan graag met u naar de mogelijkheden voor uw Tesla kijken. Hebt u nog vragen over het proces of aanverwante zaken rondom het wrappen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kunt u doen via de buttons hier onder of bel gelijk naar +31 (0) 6 26 22 22 78. Wij staan u graag te woord.

Offerte aanvragen Contact opnemen