Wat is auto belettering?

Auto belettering is de meest efficiënte vorm van reclame op de weg. Overal om je heen word je bewust en onbewust geprikkeld door reclame. Auto- en busbelettering speelt hier een hele belangrijke rol in en valt nog steeds goed op tussen alle reclame-uitingen. In de file, op een parkeerplaats en onderweg heb je een enorm bereik.

Presto Dimensions zorgt met de juiste auto belettering ervoor dat je een goede indruk maakt op bestaande klanten, maar zorgt er ook voor dat je gezien wordt door potentiële klanten. Jaar in jaar uit ben je verzekerd van de juiste uitstraling, want onze belettering voor voertuigen gaat jarenlang mee. We hebben dan ook niet voor niets de Sign Award in de categorie Voertuig belettering gewonnen voor 2018 – 2020.

Hoe ziet het proces van auto belettering eruit?

 

Je hebt een nieuwe bedrijfswagen toegevoegd aan het wagenpark of je bent een startende ondernemer en hebt net je eerste bedrijfsbus gekocht. Deze wil je laten beplakken met een professioneel design. Wat nu?

 

1. Aanvraag: Alles begint met een aanvraag per mail. Eerst even bellen voor wat aanvullende informatie mag natuurlijk altijd. In de aanvraag vermeld je de wensen, het soort voertuig en eventueel aanvullend beeldmateriaal.

2. Eerste ontwerp: Aan de hand van de verstrekte informatie maken wij een ontwerp voor het auto beletteren op maat. Dit ontwerp ontvang je digitaal per mail. Eventuele wijzigingen kunnen worden aangegeven en worden dan door ons verwerkt in het autobelettering ontwerp.

3. Definitief ontwerp: Na akkoord op het ontwerp volgt een definitieve offerte. Dit is altijd een all-in prijs, dus er zijn nooit verrassingen achteraf.

4. Productie stickers: Na akkoord van de offerte wordt het voertuig ingepland en starten wij de productie van de autobelettering. Ontwerp, DTP design, full color printen, lamineren, snijden, productie en plotten doen we allemaal in huis. Op deze manier kunnen we in elke fase de kwaliteit van de stickers waarborgen.

5. Beletteren & oplevering: Voor het auto beletteren dient de auto schoon aangeleverd te worden, maar indien gewenst kunnen wij deze ook professioneel voor je reinigen in onze eigen indoor washbay. Eenmaal in onze werkplaats hebben wij, afhankelijk van het ontwerp, het voertuig gemiddeld in 1 tot 2 dagen klaar.

Waarom jouw autoreclame bij Presto Dimensions laten doen?

 

Bij Presto Dimensions streven we altijd naar perfectie. Wij werken op auto’s en daar mag gewoon niks bij misgaan. Daarom hebben we onszelf expert gemaakt in het aanbrengen van auto belettering en kunnen onze klanten vertrouwen op de hoogste kwaliteit.

 

  • Van ontwerp tot eindresultaat doen we alles zelf;
  • Elk ontwerp is mogelijk in goed overleg;
  • Gespecialiseerd sinds 2006 in belettering van auto`s, bussen, railvervoer, boten, motoren en aanhangers;
  • Grote aantallen stickers zijn mogelijk voor wagenpark;
  • Enkel gebruik van de hoogste kwaliteit materialen op de markt;
  • Constante kwaliteitsgarantie bij elk voertuig;
  • De auto belettering is tevens door ons weer goed te verwijderen;
  • One stop shop voor al je aanpassingen: coaten, tuning, velgen, tinten, detailing en meer;
  • De auto staat binnen bij ons op een beveiligd en afgesloten terrein.

Wat zijn de mogelijkheden?

 

Je kunt kiezen voor een subtiele belettering die opgaat in het voertuig en simpel blijft, of voor een overweldigende full-color wrap met opvallende foto’s en teksten die de auto een compleet nieuwe look en dimensie geeft.

We hebben in beide opties, en alles ertussenin, jarenlange ervaring. Als het ontwerp echt opvallend moet zijn, kom je tegenwoordig niet meer weg met simpele stickers van het logo. Dit betekent niet dat dit per se slechte autobelettering is. Soms past een ingetogen ontwerp nou eenmaal beter bij een bedrijf.

 

“Jouw auto is bij ons in goede handen en krijgt precies die upgrade waar jij om gevraagd hebt”

 

Wat is de levensduur van de autobelettering?

 

Hoe lang auto belettering meegaat, hangt af van verschillende factoren. De levensduur is afhankelijk van design, kleurkeuze, en onderhoud aan het voertuig. Bij ons kun je rekenen op een levensverwachting van 4 tot 12 jaar bij goed onderhoud en wel om de volgende redenen.

Het lijkt logisch, maar het verwerken van de beste folie is cruciaal voor de levensduur van het product. Echter, als we de huidige markt bekijken kun je hier niet blind op vertrouwen. Wij gebruiken tijdens het auto beletteren alleen de beste producten op de markt, we werken voornamelijk met Avery Dennison, 3M en Hexis.

 

Wij geven altijd het beste advies voor onderhoud en kunnen tevens ook de onderhoudsproducten leveren. Zo hoef je niet onnodig veel geld te besteden aan verkeerde producten en weet je zeker dat het veilig is voor het voertuig.

 

De meeste folie varianten zijn bestand tegen wasstraten, maar wij raden dit altijd af. Gezien geen enkele wasstraat hetzelfde is, kunnen wij ook geen garantie verlenen op loslaten of schade aan de autobelettering die ontstaat door het gebruik van wasstraten of slecht onderhoud.

Prijzen auto bestickeren

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn de mogelijkheden voor het plakken van voertuigen erg divers. Vaste prijzen bestaan dan ook niet. Auto belettering is op maat en aangepast op de wensen van de klant. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan prijs. Hierdoor zijn wij niet de duurste, maar ook niet de goedkoopste in de markt. We kunnen in ieder geval zeer hoge kwaliteit garanderen en vragen hier een eerlijke prijs voor, waar we altijd transparant over zijn. Bij ons komen er nooit extra kosten achteraf op de rekening.

 

Autobelettering aanvragen

Bevalt hetgene wat je hebt gezien en heb jij interesse in belettering voor op jouw voertuig(en)? Neem dan snel contact met ons op, of stuur direct per mail je aanvraag. Zet in je aanvraag wat je wensen zijn, om welk type voertuig het gaat en stuur direct eventueel gewenst beeldmateriaal mee. Wij verwerken dit vervolgens in een eerste ontwerp en laten de kosten weten. Voor verdere vragen over auto belettering kan je het beste ons een mail sturen via info@prestodimensions.nl of bellen naar +31 (0) 6 26 22 22 78.