Over gevelreclame

Goede gevelreclame is ontzettend belangrijk voor uw bedrijf. Het creëert namelijk meer bereik en heeft daarnaast ook meerdere functies. Opvallende gevelreclame is immers de eerste indruk van uw bedrijfspand of winkel.

Het bedrijfslogo of slogan aanbrengen op de gevel van uw pand klinkt eenvoudig, maar wat is nu de beste manier om dit te doen? Geen bedrijf is hetzelfde en elk bedrijfspand is anders. Juist om deze redenen is het belangrijk dat u het juiste advies krijgt.

Wij houden rekening met de huisstijl van het bedrijf, de mogelijkheden voor het betreffende bedrijfspand en het beoogde budget. Door jarenlange ervaring in de belettering bent u bij ons verzekerd van het gewenste resultaat.

Populaire vormen van gevelreclame

  • Plaat belettering geschroefd / geboord tegen de gevel;
  • Doos en freesletters letters in verschillende vormen en uitvoeringen mogelijk;
  • Lichtbakken;
  • Spandoek in een aluminium frame, geschroefd in de gevel;
  • Direct beletteren op bestaande beplating;
  • Raambelettering.

Lees verder om meer informatie per vorm te lezen en bijbehorend voorbeeld te zien!

Waarom gevelreclame zo belangrijk is

  • Het meest voor de hand liggende doel van gevelreclame is klanten laten weten dat ze op het juiste adres zijn. Als klanten arriveren bij een pand met een geweldige uitstraling creëert dit direct vertrouwen.
  • Een ander belangrijk punt zijn passanten en bedrijven in de buurt. Door een goede uitstraling wordt uw bedrijf zichtbaar en creëert u direct meer potentiele klanten.
  • Ook klanten die uw bedrijf online vinden zien vaak een afbeelding van uw bedrijfspand via Google. Zorg dat u ook bij deze doelgroep een goede indruk achterlaat met passende gevelreclame.

Advies op maat voor de beste gevelreclame

 

Alles begint bij een goed gesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen en aan de hand daarvan maken wij een advies op maat.

 

We lopen dan de beste reclame opties door voor uw situatie. Aan de hand daarvan kunnen we een aantal keuzes met een prijsindicatie afgeven. Denk daarbij aan mogelijkheden als reclameborden, gevelletters, lichtbakken of vlaggen.

 

Met de exacte maten van het pand maken wij vervolgens een vrijblijvend ontwerp. Met deze impressie krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Wanneer ontwerp, levertijd en offerte akkoord is starten wij het productie proces.

Impressie van ons werk

Bekijk ons uitgebreide portfolio

Gevelreclame is een ruim begrip, wat zijn de mogelijkheden?

 

Gevelborden

Weervaste reclameborden welke op de gevel worden verlijmd of geschroefd. De reclameborden worden voorzien van full color prints, snijvinyl of zelfs gecombineerd met freesletters. Dit is vaak de snelste en meest voordelige reclame vorm voor gevelbelettering.

Gevelborden reclame voorbeeld
Gevelletters reclame voorbeeld

Gevelletters / freesletters

Letters, vormen of logo’s onverlicht geplaatst op de gevel. Verschillende diktes en materialen mogelijk. Van kunststof gevelletters tot geborsteld aluminium. Direct verlijmd op de gevel of juist met afstandhouders van de gevel af. Met gevelletters kunnen we voor elk pand een passende oplossing vinden.

Lichtreclame

Overdag uw logo prachtig op de gevel en vanaf schemer een echte eyecatcher. Lichtreclame is mogelijk in veel vormen en uitvoeringen. Uitstraling van licht achter het logo en tekst voor een stijlvol effect of liever oplichtende vormen voor meer exposure. Lichtreclame is een vorm van gevelreclame die voornamelijk wordt toegepast op panden waar middelmatig tot veel traffic voorbij komt. Ook bieden lichtbakken uitkomst bij panden waar middelmatig tot veel klanten aan de deur komen.

Vlaggen

Vrijstaande vlaggenmasten, verplaatsbare beach vlaggen, vlaggen aan de gevel of enkel het vervangen van vlaggendoek kunnen wij voor u verzorgen.

Wrappen van gevelpanelen

Een volledige makeover van de uitstraling van uw pand is mogelijk door het wrappen van bestaande beplating. Dit kan in elke gewenste kleur of print. Veel panden en gebouwen zijn voorzien van gekleurde of witte panelen. Soms zijn deze niet mooi meer of passen simpelweg niet bij uw uitstraling. Laat deze dan door ons wrappen.

Op deze manier geniet u van de juiste uitstraling en de originele ondergrond blijft behouden van uw huur of kooppand. De wrap is zelfs na 7 jaar goed te verwijderen. Indien u geen bestaande gevelpanelen heeft, maar wel een ander aanzicht wilt creëren, hebben wij hier ook andere oplossingen voor.

Raambelettering reclame voorbeeld

Raambelettering

Beplakken van ramen aan binnen of buitenzijde van uw pand creëert een professionele uitstraling en bied mogelijkheid tot het beperken van inkijk. Reclame op ramen is misschien wel de meest voorkomende vorm van gevelbelettering. Dit is mede te danken aan de enorme diversiteit van mogelijkheden. Full color prints, logo’s, letters, melkglas, one way vision folie, spiegelfolie, inkijk werende folie.

Raambelettering is mede zo populair doordat het word toegepast op tandartspraktijken, winkelruiten, etalages, kantoorpanden, kinderopvang, scholen, fysio`s, etc. Tevens is voor het plaatsen van letters zelden een vergunning voor nodig van de gemeente.

Spandoeken en frames

Spandoeken waren hot! De kosten zijn relatief laag en de doeken zijn eenvoudig te vervangen. Toch worden ze minder populair door het veelal goedkope uiterlijk. Wij zijn er van overtuigd wanneer je goede beelden en mooie frames (in kleur) combineert, toch een sterke boodschap kunt plaatsen met een stoere uitstraling.

Sinds 2006 een begrip in de gevelreclame

Wij draaien inmiddels een aardige tijd mee in de gevelreclame wereld, maar houden niet vast aan ouderwetse oplossingen. We zijn een jong en dynamisch bedrijf welke continu investeert in de toekomst. Zo werken we met de beste en meest vernieuwende technieken in de markt. Ook houden we zo veel mogelijk rekening met duurzame en milieu vriendelijke oplossingen.

Presto Dimensions heeft meerdere awards op haar naam staan waaronder The Outdoor Sign award 2016 – 2018. Het waarborgen van kwaliteit heeft ons geholpen het bedrijf te worden welke we nu zijn.

Vergunningen voor gevelreclame

Elke gemeente heeft zo zijn eigen beleid betreft vergunningen voor het aanbrengen van gevelreclame. Ook behoeft lang niet elk product een vergunning. Indien nodig helpen wij u graag verder met de benodigdheden voor de aanvraag van uw vergunning.

Gevelreclame online bestellen

Wilt u meer informatie over gevelreclame of direct een project met ons starten horen wij dit graag! Bekijk ook de mogelijkheden op onze website.

Neem nu contact met ons op voor meer advies op maat of een vrijblijvende offerte. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 26 22 22 78, per e-mail en door middel van het online contactformulier.