Over Ons

Over Presto Dimensions

Presto Dimensions staat bekend om kwaliteit en oplossingen voor gecompliceerde projecten. Waar andere bedrijven stoppen gaan wij verder. We kijken altijd vooruit en werken met de nieuwste technieken die garant staan voor het gewenste resultaat.

Wij beschikken over een zeer compleet team met ieder zijn eigen specialisme. Dat is dan ook een van de redenen voor ons succes. Wij kunnen een totaal pakket aanbieden, omdat ieder doet waar deze goed in is.

De roots van Presto Dimensions liggen in graffiti art, waar kleuren en vormen de basis vormen voor een geslaagd kunstwerk. Door voertuigen, boten en panden als een canvas te zien gaan wij verder als traditionele belettering en juist dat zorgt er voor dat de klant een uitstraling krijgt welke de concurrentie achter zich laat.

Op 11 november 2016 wonnen wij de landelijke Sign Award 2016 in de categorie `outdoor`. Dit is een landelijke prijs welke om de twee jaar wordt uitgereikt. De komende 2 jaar gaan we dus alles op alles zetten om onze titel te verdedigen. Wij werden eerste met het project `Vught`. Lees in dit artikel hoe bijzonder het project is.

Staat uw gewenste product niet op onze website? Neem dan contact met ons op. De kans is groot dat wij u verder kunnen helpen.

Met creatieve groet,

Youri den Otter
Presto Dimensions