Ferrari wrap

Ferrari wrappen? Een Ferrari is een prachtige auto waar u zeer trots op mag zijn. Toch kunnen we ons voorstellen dat u hem een beetje wilt personaliseren, zodat hij nog meer opvalt in het straatbeeld. Dát is precies waar Presto Dimensions gespecialiseerd in is. Wij vinden het van groot belang dat perfectie terug te vinden is in iedere stap. We laten de keuze voor het ontwerp geheel aan u over, maar denken indien gewenst graag met u mee. Naar welk ontwerp gaat uw voorkeur uit? Vraag gerust een offerte aan of neem contact op voor het inwinnen van meer informatie. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Ferrari laten wrappen

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om hun Ferrari te wrappen. Een van de belangrijkste redenen is dat het dankzij een wrap mogelijk is om een zeer unieke auto te rijden, een auto die niemand anders heeft. Hij ziet er immers precies uit zoals u dat wenst! Echter zorgt een Ferrari wrap niet alleen voor een uniek uiterlijk van de wagen, maar heeft ook een praktische functie. De wrap zorgt er namelijk ook voor dat de lak van de auto beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf, zoals steenslag. Win-win!

De voordelen van uw Ferrari laten wrappen op een rij:

  • Goedkoper alternatief dan overspuiten
  • Permanente of tijdelijke oplossing
  • Oneindig veel mogelijkheden
  • Beschermt de lak van de auto
  • Eenvoudig te verwijderen

Rode ferrari

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Dat het wrappen van de Ferrari een goedkoper alternatief is voor het overspuiten van de Ferrari, betekent niet dat het een gemakkelijke klus is. Het wrappen van een wagen is in werkelijkheid een vrij ingewikkeld proces, maar ook een proces waarmee wij jarenlange ervaring hebben. Het wappen van uw auto neemt 3 dagen in beslag. Op dag 1 verwijderen we de klinken, emblemen en verlichting.

Ook ontvetten we de auto. Op dag 2 realiseren we vervolgens het ontwerp naar wens. Hierbij voorkomen we naden zo veel mogelijk, waardoor de wrap een langere levensduur krijgt. Op dag 3 en dus de laatste dag zetten we de losse onderdelen weer op de auto en lopen we ons werk na.

Geheel naar wens

Wat het fijne is aan het laten wrappen van een auto zoals een Ferrari, is het feit dat de auto geheel wordt zoals u van tevoren in gedachten heeft. De mogelijkheden zijn immers eindeloos. Wilt u uw Ferrari bijvoorbeeld helemaal laten wrappen? Dat kan! Of wilt u delen van het interieur, of enkele losse onderdelen zoals de motorkap of het dak laten wrappen?

En heeft u voorkeur voor een enkele kleur, of ziet u liever een full color design? Of heeft u ook interesse in auto belettering? Voorgaande en meer behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kom gerust langs in de showroom voor het bekijken van de stalen en de verschillende finishes die we aanbieden.

 

“Jouw auto is bij ons in goede handen en krijgt precies die upgrade waar jij om gevraagd hebt”

 

Maak kennis met Presto Dimensions

 

 

Ferrari laten wrappen? Neem contact op!

Heeft u een Ferrari die u wilt voorzien van een uniek uiterlijk? Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden van een wrap, of vraag meteen een offerte aan voor een goede indicatie van de prijs. Maar ook wanneer u in de tussentijd een vraag heeft kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie, of een bezoek brengen aan onze showroom. We vertellen graag meer over de mogelijkheden.

Naast voor het wrappen van een Ferrari, kunt u bij ons ook terecht voor onder andere het wrappen van een Tesla of een voertuig van een ander merk.

Offerte aanvragen Contact opnemen