Detailing / Glasscoating

Wij werken samen met Ride and Shine detailing. Sterker nog, we zitten onder een dak en onze bedrijven zijn volledig met elkaar verweven. Doordat beide bedrijven zich focussen op de eigen specialiteiten ontvangen onze klanten het beste van beide werelden.

Ride and shine verzorgt alle detailing en coatings, Presto verzorgt alle wraps en paint protection film. Op deze manier hoeft uw auto nooit het pand te verlaten voor een combinatie van onze diensten.

Onderhoud producten

Wij hameren altijd op het juiste onderhoud. Hier horen de best mogelijke producten bij. Van goede shampoos tot insecten reinigers en van velgreinigers tot interieur voedingen. Wij leveren zelf deze producten in onze webshop. We hebben rechtstreeks contact met de producenten in Japan en weten daardoor zeker dat de producten 100% geschikt zijn voor onze behandelingen. Kijk op Aenso.nl voor meer informatie.

Service behandelingen

Wilt u zeker zijn van jarenlang plezier van uw behandeling? Breng uw auto dan minimaal 1 x per kwartaal bij ons in de shop voor een luxe handwas. U kunt uw auto achter laten of wachten en plaats nemen in onze luxe lounge met de beste koffie en genieten van uw favoriete Netflix serie. Ondertussen monitoren wij de auto op een goede werking van de coating en eventuele problemen met de wrap of paint protection film. Zo zijn we bij eventuele problemen er vroeg bij en kunnen we dit indien nodig direct herstellen.

Onderhoud auto

Velgen op maat

Wij zijn officieel dealer van Prestige Auto Couture. Wij kunnen elke velg leveren die u wenst. Het is zelfs mogelijk om velgen volledig zelf te ontwerpen en dit alles met de best mogelijke kwaliteit materialen. Los geleverd, compleet met banden of volledig ontzorgt tot en met de montage.

Met onze velgen bent u verzekerd van de best mogelijke pasvorm. Wij meten voor productie uw auto zelf in, zo passen deze dus altijd perfect.

Velgreparatie

Stoeprandschade of steenslag aan uw kostbare velgen is een doorn in het oog.
Wij verzorgen reparaties van al uw velgen. Van het spuiten van velgen tot het volledig CNC afdraaien is geen enkel probleem. Wij verwijderen de banden voor een succesvolle reparatie. Na de werkzaamheden worden de banden weer gemonteerd en gebalanceerd voor het beste resultaat.

Uitdeuken zonder spuiten

Een deukje maar geen lakschade? Deze kunnen wij in onze werkplaats herstellen zonder te spuiten. Snel weer op weg met strak plaatwerk. Ook dit verzorgen wij graag voor u.

Schade herstel

Je zit er niet op te wachten maar er bestaat altijd een kans op schade. Wij hebben een eigen partner voor schade herstel. Deze hebben wij getraind in het omgaan met coatings, carwraps en paint protection film. Zo ben je altijd verzekerd van een goed uitgevoerd herstel en kunnen wij het project begeleiden.

Spuitwerk

Met onze vaste partner in spuitwerk kunnen we een behandeling tot het hoogste niveau tillen. Denk aan kleine schades of steenslag welke we in combinatie met onze detailing diensten volledig kunnen herstellen. Spuiten van logo`s, remklauwen, velgen of misschien wel een volledig voertuig, niks is te gek.

Personalisatie van uw voertuig

Een subtiele striping, zwarte logo`s of een volledige black out? Wij zorgen voor de gewenste look. Wij kunnen van tevoren zelfs mockups en visuals maken van de plannen. Zo ziet u vooraf hoe de auto kan worden. Wij adviseren u graag inde mogelijkheden.

(gesloten) transport

Wij hebben veel ervaring met (gesloten) transport van voertuigen. Door onze jarenlange ervaring in het hoge segment hebben we goede relaties met diverse transporteurs. Wij kunnen voor u dit volledig uit handen nemen. Vraag naar de mogelijkheden.