Porsche GT3 met paint protection film

Zorgeloos rijden met uw kostbare bezit is helaas niet vanzelfsprekend. Steenslag, kleine schades, vogelpoep, hars en zelfs micro steenslag van vuil en zand liggen altijd op de loer.

Bij deze prachtige Porsche hebben we niets aan het toeval overgelaten en hebben we gezorgd voor een geweldige bescherming en een prachtig resultaat.

We nemen u graag mee in deze behandeling. Wat hebben we gedaan en wat is daar het resultaat van?

De auto kwam nieuw binnen. In onze moderne werkplaats met meer dan 100.000 lumen aan licht opbrengst ontsnapt niks aan onze aandacht. Ondanks dat de auto direct van de fabriek bij ons binnen kwam rollen vonden we aardig wat swirls, krasjes en een aantal imperfecties in de lak.

Eerst hebben we de auto goed gewassen en gestript van waxen, silicone producten en andere fillers. Zo blijft de echte auto over en kunnen we goed zien waar we mee werken.

Detailing is de eerste stap. Alle kieren, randen en rubbers worden nauwkeurig afgeplakt en vervolgens begint het polijsten. Twee dagen lak correctie was nodig om de auto volgens onze standaard klaar te zetten voor de volgende stap: Paint protection film.

We hebben de volledige auto voorzien van PPF. Wij werken direct van de rol, zonder pre-cuts (voorgesneden folie). Op deze manier bepalen wij zelf hoe we de spanning verdelen over de delen die beplakt moeten worden met de beschermende folie.

Waarom werken wij niet met voorgesneden folie?

Pre-cuts zijn ontworpen om de folie zo snel en makkelijk mogelijk aan te brengen. Dit resulteert in onnodige naden en opdelingen van het materiaal. Wij proberen die naden te minimaliseren of het liefste zelfs volledig weg te laten. Elke onderbreking in het materiaal is een risico op loslaten, vuile randen en biedt minder bescherming.

Dit kost meer tijd, materiaal en vereist veel expertise, maar het resultaat is vele malen mooier en gaat langer mee.
Na 4 dagen PPF montage is de auto klaar voor de laatste stap: De Modesta Glasscoating.

De PPF wordt nogmaals volledig nagelopen en ontvet voor het aanbrengen van de coating. Zowel de PPF als de velgen, instappen, kunststof delen, remklauwen en de sponningen zijn voorzien van Modesta BC-05. Een prachtige coating met een diepe glans en geweldige water afstotende eigenschappen.

De auto is klaar voor aflevering en de klant kan echt genieten van de auto zonder zich druk te maken.
‘Beter dan nieuw’ is in deze dan ook echt op zijn plaats.

Highlights van deze behandeling:

  • Detailing: lak correctie
  • Volledige custom ppf installatie
  • Volledige coating van ppf, velgen, remklauwen, instappen, kunststoffen en sponningen