Gevelreclame in Rotterdam gezocht?

Gevelreclame in Rotterdam zorgt ervoor dat uw bedrijf meer bereik creëert. Graag realiseren we passende reclame voor op de gevel die (potentiële) klanten de juiste eerste indruk geeft. Geen enkel bedrijf en geen enkel bedrijfspand is hetzelfde.

“Ons geheim? Dat zit ‘m in de aparte ontwerpen, waardoor u meer opvalt dan uw concurrenten.”

Daarom houden we rekening met de huidige huisstijl, met de mogelijkheden van het bedrijfspand waar het om gaat én met uw budget. Wij van Presto Dimensions zijn sinds 2006 een heus begrip in de wereld van gevelreclame. Dankzij onze jarenlange ervaring bent u gegarandeerd van het gewenste resultaat.

In verschillende vormen

Gevelreclame in Rotterdam is natuurlijk een ruim begrip. Wat is er zoal mogelijk? Van vlaggen tot gevelborden, frames, letters en lichtreclame:

  • Gevelborden
  • Letters/belettering
  • Lichtreclame
  • Vlaggen
  • Wrappen van gevelpanelen
  • Raambelettering
  • Spandoeken en frames

De kracht van gevelreclame in Rotterdam

  • Klanten weten door de reclame meteen dat ze op het juiste adres zijn. Een geweldige ingang zorgt bovendien ook voor vertrouwen
  • Uw bedrijf wordt beter zichtbaar in de omgeving. De gevelreclame is immers altijd zichtbaar
  • Eindeloze mogelijkheden. Doordat er veel mogelijkheden zijn op dit gebied, bieden we altijd een variant die past bij uw bedrijf

In 3 stappen

 

Alles begint bij een goed gesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen. Aan de hand van deze wensen geven wij u een advies op maat.

 

We lopen de beste opties voor uw bedrijfspand door. Aan de hand daarvan geven we een prijsindicatie voor de verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor reclameborden, letters, lichtbakken of vlaggen.

 

Met de exacte maten van het pand maken wij vervolgens een geheel vrijblijvend ontwerp. Dankzij deze impressie krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Wanneer ontwerp, levertijd en offerte akkoord is starten wij het productie proces.

Vrijblijvend advies op maat

Doordat er zo veel mogelijkheden zijn, kan het maken van de juiste keuze lastig zijn. Dat begrijpen wij. Daarom voorzien we u graag van advies op maat. Ten eerste lopen we de mogelijkheden door die ons geschikt lijken voor uw situatie door tijdens aan adviesgesprek. Ook geven we bij die mogelijkheden een prijsindicatie. Ten tweede maken we een vrijblijvend ontwerp.

Dankzij dit ontwerp krijgt u een duidelijk beeld van het daadwerkelijke eindresultaat. Bent u akkoord met de offerte en het ontwerp van de reclame voor op de gevel? Dan gaan we aan de slag!

Kosten

Het is lastig om hier exacte kosten te benoemen voor gevelreclame, omdat de kosten afhankelijk zijn van een aantal factoren. Zo zijn de kosten afhankelijk van het soort gevelreclame u kiest en van de grootte ervan. Daarnaast vragen de verschillende vormen van gevelreclame natuurlijk ook om het gebruik van verschillende materialen.

Daarom raden we voor een exacter plaatje van de kosten aan om een offerte aan te vragen op de website. Vergeet echter niet dat er aan de vergunning voor de reclame ook kosten verbonden zijn wanneer een bouwvergunning nodig is. Daarnaast moet u er in Rotterdam ook reclame belasting voor betalen.

Meer weten over de mogelijkheden?

De mogelijkheden op het gebied van gevelreclame in Rotterdam zijn zoals u leest dus eindeloos. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen? Graag gaan we met u om de tafel om uw wensen vast te leggen en een ontwerp te maken.

Neem nu contact met ons op voor meer advies op maat of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. U kunt ons telefonisch bereiken via 079 59 37 561. U kunt natuurlijk ook een e-mail sturen of onderstaand online contactformulier invullen. Dan komen we zo snel mogelijk weer bij u terug.