Gevelreclame in Den Haag

Vrijblijvende offerte Bezoek onze showroom!

Mooie gevelreclame in Den Haag

Wilt u graag gevelreclame aanbrengen op uw bedrijfspand in Den Haag? Een goede zet, want mooie buitenreclame creëert meer bereik en geeft (potentiële) klanten een juiste eerste indruk van uw bedrijf. Bovendien maakt een persoonlijke reclameboodschap op de gevel een bedrijf uniek.

Presto Dimensions ontwerpt en produceert gevelreclame voor allerlei soorten bedrijven in Den Haag. Hierbij houden wij rekening met de huisstijl van het bedrijf, de mogelijkheden van het bedrijfspand en het beoogde budget. U kunt rekenen op belettering van hoogwaardige kwaliteit, mede dankzij onze jarenlange ervaring en 100% maatwerk.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen, dan bespreken we samen uw wensen. Of kies ervoor om direct een offerte aan te vragen.

De vormen van gevelreclame

Er zijn verschillende vormen van gevelreclame mogelijk. Doordat er zo veel mogelijkheden zijn, kan het maken van de juiste keuze lastig zijn. Daarom voorzien wij u van advies op maat. Welke vorm is het meest geschikt voor uw bedrijfspand in Den Haag?

 • Lichtreclame
 • Reclameborden
 • Raambelettering
 • Plaatbelettering geschroefd/geboord tegen de gevel
 • Andere belettering
 • Gevelletters/freesletters
 • Wrappen van gevelpanelen
 • Vlaggen
 • Spandoeken en frames

Wat maakt gevelreclame in Den Haag zo uniek?

 • Door de persoonlijke reclame op de gevel zien klanten in één oogomslag dat ze bij het juiste bedrijf naar binnenlopen. Bovendien roept een mooie entree direct vertrouwen op bij de klant.
 • Daarnaast wordt uw bedrijf dankzij gevelreclame beter zichtbaar in het Haagse straatbeeld en wellicht trekt dat meer potentiële klanten.
 • Wat betreft buitenreclame zijn er eindeloze mogelijkheden beschikbaar. Voor elk bedrijfspand bestaat er wel een mooie vorm.
 • Ook op online afbeeldingen laat reclame op de gevel een goede indruk achter.

In 3 stappen naar de beste buitenreclame

 

Passende buitenreclame begint bij een goed gesprek. Wij luisteren graag naar uw wensen. Aan de hand van deze wensen geven wij u een advies op maat.

 

Vervolgens lopen we de beste opties voor uw bedrijfspand door. Aan de hand daarvan geven we een prijsindicatie voor de verschillende mogelijkheden. Denk daarbij aan keuzes als reclameborden, letters, lichtbakken of vlaggen.

 

Met de exacte maten van het bedrijfspand maken wij een geheel vrijblijvend ontwerp. Wij staan bekend om onze aparte ontwerpen die écht opvallen. Wanneer zowel ontwerp, levertijd als offerte akkoord is, starten wij het productieproces.

Lichtreclame in Den Haag

Een populaire vorm van gevelreclame in Den Haag is lichtreclame. Overdag straalt het logo of de slogan op de gevel, echter ’s avonds wordt het past een echte eyecatcher. Door de uitstraling van het licht achter het logo of de slogan ontstaat een stijlvol effect en meer exposure.

Wilt u graag de exacte kosten weten van deze vorm van buitenreclame? Vraag dan een offerte aan. In ieder geval zijn de kosten afhankelijk van een aantal factoren: de vorm, grootte en materialen.

Belettering voor Webecos Cosmetica
gevel belettering

Vergunning aanvragen voor gevelreclame in Den Haag

Voor kleine gevelreclame op of aan een bedrijfspand in Den Haag is geen vergunning nodig. Wel heeft de gemeente Den Haag hiervoor voorwaarden opgezet. Per deel van de gevel dat hoort bij één bedrijf/winkel mogen maximaal twee verschillende soorten reclame-uitingen vergunningsvrij worden aangebracht op of aan een gebouw. Echter voor lichtreclame geldt deze beleidsregel weer niet.

Als u twijfelt heeft of uw buitenreclame wel of niet is toegestaan zonder vergunning, neem dan contact op met de gemeente Den Haag. Indien gewenst helpen wij u graag met het aanvragen van een omgevingsvergunning voor reclame in Den Haag. Belangrijk om te weten: de gemeente Den Haag verbindt kosten aan het aanvragen van een omgevingsvergunning.

Buitenreclame in Den Haag aanbrengen?

Bent u overtuigd geraakt van de voordelen van gevelreclame aan of op uw bedrijfspand in Den Haag? Kom dan met ons in contact voor een vrijblijvend adviesgesprek. U mag ons bellen op 079 59 37 561. Een e-mail sturen naar info@prestodimensions.nl is ook mogelijk. Tevens kunt u ons online contactformulier invullen.

Naast reclame belettering bieden wij ook autobelettering aan en andere vormen van autoreclame.