Interior changing

Interior changing

Uitstraling van uw bedrijf is erg belangrijk. Aan de buitenzijde hebben wij tal van oplossingen om het gewenste effect te creëren. Maar wat kan Presto Dimensions betekenen voor uw interieur?
De ontwikkelingen staan niet stil en door diverse mogelijkheden te combineren kunnen wij elk gewenste uitstraling behalen.. Ook binnen!

Een aantal voorbeelden van mogelijke interieur oplossingen zijn:

Wall wraps (full color behang)

Het wrappen van wanden heeft een enorme impact in elke ruimte. Elk gewenste afbeelding kunnen wij verwerken tot een perfect passende wallwrap. Productie van de prints doen wij allemaal in huis. Op deze manier kunnen we elke stap van het proces monitoren. Zo is iedereen zeker van een geweldig eindresultaat.
Volledige muren geprint in combinatie met logo`s en / of teksten. een wand in de kantine, bij de entree, op kantoor of een thema welke door het hele gebouw een geheel vormt is allemaal mogelijk.

Fake it! Hout, marmer, beton, leder..

Met houtstructuren creëer je snel sfeer in een ruimte. Volledige wanden maar ook de balie bij de entree kunnen we restylen met vinyl welke speciaal ontwikkeld is voor interieur renovatie. Trappen bekleden met betonlook, simpele deuren omtoveren tot luxe houten deuren. Het materiaal heeft een luxe uitstraling met de bijhorende textuur. Dus niet alleen de look, maar ook de feel.

Je kunt bijna niet stoppen met het bedenken van toepassingen voor dit product. Keukens, koffieautomaten, trappen, wanden, eigenlijk alles met een glad oppervlak kunnen we personaliseren.

Full color plexiglas panelen

Er is ontzettend veel high end fotomateriaal beschikbaar tegenwoordig. Combineer dit met een hoge kwaliteit print productie en plexiglas voor een geweldige wand aankleding. Wij produceren in huis plexiglas fotopanelen met een maximale maat van 300 x 150cm. Aangeleverde beelden worden altijd gecontroleerd op resolutie om het beste resultaat te waarborgen. Custom design is bij ons ook geen probleem. Zo kunnen we iets unieks creëren waar er wereldwijd maar 1 van wordt gemaakt.

Monteren kunnen we ten alle tijden voor u verzorgen, maar dankzij een goede uitleg en meegeleverde montage materialen is dit ook prima zelf te doen.

Indoor Freesletters

Freesletters zijn beschikbaar in alle vormen, kleuren, diktes en maten. Teksten en logo`s op wanden verlijmen of op afstand geeft een geweldige uitstraling.
Echte eye catchers in chrome goud, geborsteld aluminium of gewoon plain white. Deze letters zijn ook goed te combineren met indirecte verlichting. Zo kun je in schemerige ruimtes een goede vibe creëren.

Verlicht plafond

Iedereen kent wel de saaie systeemplafonds in kantoren en bij de tandarts. Presto Dimensions maakt van deze plafonds echte kunstwerken. Van ontwerp tot montage op locatie wordt geheel verzorgt. We vervangen de standaard tegels voor full color geprinte tegels en verlichten deze van bovenaf. Op deze manier veranderd de uitstraling van de ruimte volledig. Indien gewenst passen we het raamwerk en omliggende tegels aan, zodat deze beter matchen bij het verlichte beeld.

I want it all!

Alle mogelijkheden zijn zeer goed te combineren tot een geheel. Door onze jarenlange ervaring kunnen we adviseren in een compleet concept. We kijken hier naar het beoogde doel en houden rekening met elk budget. Een houtlook wand met een gave plexiglas visual en een verlichte hoogglans tekst met freesletters. Zie je het al voor je? Neem snel contact op voor de mogelijkheden.

Impressie van ons werk

 


Video’s van Presto Interior Changing