Auto wrappen in Rotterdam

Vrijblijvende offerte Bezoek onze showroom!

Je auto laten wrappen in Rotterdam

 

Auto laten wrappen in Rotterdam, zodat hij een compleet ander uiterlijk krijgt? Wij hebben jarenlange ervaring in het ‘inpakken’ van auto’s middels een speciale hoogwaardige gegoten kunststof wrapfolie en werken met de beste producten, waardoor we carwrapping van hoge kwaliteit kunnen leveren. Benieuwd naar de mogelijkheden van carwrapping in Rotterdam? Neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst of vragen hebt, of vraag direct een offerte aan voor car wrapping.

Een impressie van ons werk

 

Auto wrappen in Rotterdam

 • Gegarandeerd de beste kwaliteit
 • Enkel gebruik van de beste merken en de hoogste kwaliteit materialen op de markt
 • One stop shop voor coating, velgen, detailing, tuning, tinten, etc.
 • De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos: personaliseer je auto geheel naar wens
 • Full color print productie in eigen huis
 • Je auto staat binnen op een afgesloten en goed beveiligd terrein

Auto wrappen

Heeft je auto een kleur die niet je favoriet is, maar ben je verder wel tevreden over je auto en geef je hem liever een ander uiterlijk? Dan kun je overwegen om je auto te laten wrappen. Door je auto te laten wrappen in Rotterdam, kan jij je auto op een relatief snelle en betaalbare manier een geheel andere look geven.

Bovendien zorgt de wrap die we aanbrengen ervoor dat de originele lak van de auto beschermd is tegen allerlei invloeden van buitenaf, zoals steenslag. Je kunt de hele auto laten wrappen, alleen het dak van je auto of andere losse onderdelen.

Eindeloze mogelijkheden

Je kunt een keuze maken uit verschillende kleuren en finishes. Heb je voorkeur voor een chrome wrap, pearl wrap, carbon wrap of heeft een auto met een wrap met daarop allerlei patronen jouw voorkeur? Wist je dat het zelfs mogelijk is om een custom design te laten maken door de specialisten uit ons custom design team?

Voordat we aan de slag gaan met het aanbrengen van het custom design, laten we je een voorbeeld zien. Zodoende weet je vooraf precies hoe de carwrap er uit komt te zien. Wel zo prettig!

Krasbestendig, sneller en goedkoper

De voordelen van carwrapping op een rij:

 • Sneller en goedkoper dan spuiten
 • Beschermt de ondergrond
 • Verbergt kleine imperfecties
 • Krasbestendiger dan autolak
 • Goed te verwijderen/vervangen
 • Meer keuze in kleuren dan bij spuiten
 • Creëert een unieke en persoonlijke uitstraling
 • Eenvoudig te voorzien van autobelettering

Maak kennis met Presto Dimensions

 

Carwrapping in 3 dagen

Een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom beoordelen we eerst de staat van de ondergrond. Zo kunnen we een goede hechting garanderen. Daarnaast adviseren we over de kleur en kleurverwerking.

Een belangrijke volgende stap in het carwrapping-proces is het ontvetten van de auto. Dit wordt met zorg uitgevoerd door onze specialisten met jarenlange ervaring in carwrap montage. Ons team reinigt de auto grondig en verwijdert op een veilige manier hardware van de auto. Zodoende voorkomen we naden en waarborgen we de levensduur.

Vervolgens beginnen we met het wrappen van de auto. Als laatste vindt er een grondige nacontrole plaats. Een auto wordt doorgaans in 3 werkdagen gewrapt. Daar gaan we verder op in:

Dag 1: We bereiden de auto voor: demontage klinken, emblemen, verlichting, antenne, etc. Daarna ontvetten we de gehele auto
Dag 2: Auto wrappen
Dag 3: De nacontrole: waar nodig aanpassingen aan het wrapwerk, montage losse delen en aflevering.

De kosten van car wrapping

Wij hanteren geen vaste prijzen voor car wrapping. Immers: alles is op maat en aangepast naar de wensen van de klant. Wij vinden kwaliteit belangrijker dan de prijs. Wel vinden we het belangrijk om vooraf eerlijk en transparant te zijn over de kosten. Je krijgt een prijsopgave vooraf.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Ben je geïnteresseerd geraakt en wil je dat wij je auto in Rotterdam wrappen? Vraag dan direct een offerte aan. Mocht je eerst meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al je vragen. Contact opnemen kan door te bellen naar 06-26222278 of te mailen naar info@prestodimensions.nl.